Održana godišnja Skupština kd “Hajduk” Kula

 Redovna Skupština kinološkog društva „Hajduk“Kula održana je 15.02.2014. godine.

Predsednik je upoznao prisutne sa zapisnikom sa prethodne sednice, napravio je kratku retrospektivu najsvežijih događanja u klubu, i podneo detaljan izveštaj o radu kluba u 2013-toj godini. Akcenat je stavljen na održavanje izložbi, koje su bile odrađene pod vrlo teškim vremenskim okolnostima, ali su ipak bile i više nego uspešne, kako po broju izlagača, tako i po organizaciji celog događaja.

Dalje je sledio izbor novih članova Upravnog Odbora: predlog za nove članove je dao podpredsednik kluba Daniel Vojćena,

  1. Jednoglasno u Upravni Odbor su izabrani : Kocić Stevan, Mikić Željko, Boris Nađ

-Odluka za sudije na CAC-u je: Dušica Rebić ,Oliver Šimun,Siniša Sanćanin,Marija Radovanović I Firic Peter

-Odluka za sudije na “Specijlki” ce se doneti kasnije .

– Podpredsednik  je obavestio prisutne, da je dogovoreno da će “Gebi”biti ponovo sponzori  na izložbi.

-Dogovoreno je i da se uputi poziv JKP Komunalcu, da uzme učešće na izložbi, tako što će se napraviti  jedan ring za pse bez rodovnika, gde bi  i građani izveli svoje pse .Ovo je KD “HAJDUK” uvrstilo u program kao pomoć u promociji  prihvatilišta za pse koje se nalazi u okviru komunalnog preduzeca “Komunalac” iz Kule.

Na kraju je najveći deo vremena  posvećen dogovoru oko uređenju terena koje je kinološko društvo, zahvaljujući upornosti predsednika dobilo od grada na korišćenje. Dogovoreno je da se sa početkom lepog vremena krene u uređivanje i ograđivanje terena, kako bi vlasnici pasa imali mesto u gradu gde mogu da izvedu svoje ljubimce na istrčavanje, ring dresuru i slično.

Razmatran je i predlog da se napravi jedna društveno odgovorna akcija, u kojoj bi stručno lice deci u školama objasnilo adekvatnu komunikaciju sa psima lutalicama, kako nebi dolazilo do neželjenih posledica pre svega po decu, a ni po pse. 

Podelite ovo!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *