CAC KULA 2015 BEST IN SHOW

Po izuzetno lepom vremenu na terenima “Kulskog jezera”,odrzana je IV CAC izloba.Prijavljeno je bilo 300 pasa I sto je jako bitno samo desetak pasa nisu bili izvedeni. Ovom prilikom se zahvljujemo svim ucesnicima koji su prisustvovali ovoj manifestaciji,sudijama koji su vrlo korektno odradili svoj posao,sponzorima bez kojih se manifetstacija ne bi desila u nasem gradu I  naravno veliki angazman clanova KD “HAJDUK”,i izuzetan odziv izlagaca je   izmamio mnoge gradjane Kule da se po lepom vremenu prosetaju I vide dosta lepih pasa na jednom mestu.

Ova jedna od retkih manifestacija u nasem mestu koja je nacionalnog karaktera a internacionalna po posecenosti izlagaca iz svih zemalja iz regiona.

Na kraju izlozbe su proglaseni mngi prvaci u svojim rasam.

Kako svaka ovkva izlozba zavrava proglasenjem pobednika u Best in Showu proglaseni su konacni pobendici na danasnjoj izlozbi.Prvo mesto u konkurenciji mladih pasa je osvojio pas rase sarplaninac, Drena Zuligoldens vlasnika Babic Dragana iz Kraljeva,a najbolji zreli pas u veoma jakoj konkurenciji je pas nemacki spic  Kekec Alen-Brunski vlasnice Mirjane Živanović iz Sombora.Program je zavrsen oko 15 casova.Ostale rezultate cemo objaviti ovih dana .

Hvala svima I dodjite nam sledece godine opet!!!

 

Podelite ovo!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *